Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie mięso dobrze pasuje na rodzinne spotkanie.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 721
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2062
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4052
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4046
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 721
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2062
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4052
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4046
Składniki
Filet z indyka dokładnie umyć i osuszyć papierowymi ręcznikami. Oprószyć solą i pozostawić w lodówce na pół dnia. Z ketchupu, majonezu, musztardy, powideł zrobić miksturę. Filet z indyka zapakować do worka pieczeniowego i dodać miksturę. Mięso dokładnie pokryć miksturą masując woreczek po wierzchu. Dodać garść suszonych śliwek. Dokładnie zamknąć worek spinaczem, albo zawiązać. Umieścić w żaroodpornym naczyniu i wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 1,5 godz. Po upieczeniu wyjąć mięso i owoce z woreczka. Wystudzone mięso pokroić w cienkie plastry. Smacznego.