Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowana pierś kurczaka jest świetnym dodatkiem do kanapek i sałatek. Delikatne mięso faszerowane serem i suszonymi pomidorami. Prosty przepis! Tylko kilka składników!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Składniki
W miseczce mieszamy oliwę wraz z przyprawami.
Pół rozbitej piersi kurczaka smarujemy z jednej strony wcześniej przygotowaną oliwą. Z drugiej strony układamy suszone pomidory. Na środek wykładamy paluszek serowy i zwijamy w ciasną roladę.
Drugą połowę rozbitej piersi kurczaka posypujemy serem. Zawijamy w nią już przygotowaną roladę. Tak przygotowany kawałek mięsa smarujemy z wierzchu oliwą z przyprawami.
Pierś kurczaka przekładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy pod przykryciem przez około 30 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Kroimy po wystudzeniu. Smacznego!