Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowana pierś kurczaka jest świetnym dodatkiem do kanapek i sałatek. Delikatne mięso faszerowane serem i suszonymi pomidorami. Prosty przepis! Tylko kilka składników!
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 524
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 807
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1594
Pyszny, szybki i łatwy w przygotowaniu bigos.
Odsłon: 740
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 10647
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 524
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 807
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1594
Pyszny, szybki i łatwy w przygotowaniu bigos.
Odsłon: 740
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 10647
Składniki
W miseczce mieszamy oliwę wraz z przyprawami.
Pół rozbitej piersi kurczaka smarujemy z jednej strony wcześniej przygotowaną oliwą. Z drugiej strony układamy suszone pomidory. Na środek wykładamy paluszek serowy i zwijamy w ciasną roladę.
Drugą połowę rozbitej piersi kurczaka posypujemy serem. Zawijamy w nią już przygotowaną roladę. Tak przygotowany kawałek mięsa smarujemy z wierzchu oliwą z przyprawami.
Pierś kurczaka przekładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy pod przykryciem przez około 30 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Kroimy po wystudzeniu. Smacznego!