Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykły schab, ale inaczej żeby się nie nudziło
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1539
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231945
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5049
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1539
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231945
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5049
Składniki
Schab pokroić w plastry o grubości takiej jak na zwykłe kotlety
Rozbić na bardzo cienkie kotlety
Obsypać solą, pieprzem i wegetą wg uznania
Jeden plasterek schabu posmarować keczupem, położyć na niego plaster sera i przykryć go drugim plastrem schabu również posmarowanym keczupem.
Kotlety podsmażyć na oleju, obtoczone w jajku i bułce
Wychodzą podwójne schabowe w środku z serem i keczupem
Przygotowaną dowolną ilość kotletów przełożyć do naczynia żaroodpornego, posmarować majonezem i posypać cebulą pokrojoną w piórka
Zapiec ok. 40 min w 180 stopniach