Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad w 15-20min,czas na opróżnienie lodówki i zrobienie miejsca na świąteczne smakołyki:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15046
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2021
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8830
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3174
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15046
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2021
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8830
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3174
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić,dodać do niej paprykę pokrojoną w paski,boczniaki,schab i seler naciowy.Wszystko smażyć 7 min.Podsypać mąką i zasmażyć.Zalać wodą ,dodać przyprawy,zioła i gotować 5 min. Wlać śmietanę wymieszaną z jogurtem i zahartowaną potrawką. Zamieszać,doprawić do smaku ,zagotować i gotowe. Smacznego życzę!