Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały smak leśnych grzybów z mięsem.
Pyszne śniadanie do syta ;) na ciepło Jedna porcja
Odsłon: 20
Pomysł na piątkowy obiad. Kotlety nie wymagają ziemniaków, bo je zawierają w...
Odsłon: 20
Obiad z klasycznymi majroskladnikami w zdrowym wydaniu. 2 porcje
Odsłon: 397
Pyszne śniadanie do syta ;) na ciepło Jedna porcja
Odsłon: 20
Pomysł na piątkowy obiad. Kotlety nie wymagają ziemniaków, bo je zawierają w...
Odsłon: 20
Obiad z klasycznymi majroskladnikami w zdrowym wydaniu. 2 porcje
Odsłon: 397
Składniki
Kotlety rozbić posypać pieprzem, sola i skropić cytryna, odstawić do lodówki na 30 minut 2. Grzyby oczyścić umyć, pokroić na cienkie plasterki 3. Cebule, czosnek posiekać zeszklić na 2 łyżkach oleju, dodać pokrojone grzyby popieprzyć i posolić dusić około 10 minut 4. Odłożyć polowe grzybów, dodać posiekaną pietruszkę, start ser,bułkę tartą wszystko wymieszać 5. nakładać farsz na kotlety zwijać w rulon, obtoczyć w mące i obsmażyć na pozostałym oleju na rumiano ze wszystkich stron 6. Przełożyć do rondla podlać woda i dołożyć resztę grzybów,dosolić jeśli mało słone dusić pod przykryciem 25 minut 7. N a koniec dodać śmietanę.SMACZNEGO.