Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te roladki z farszem z pieczarek i papryki uwielbia cała moja rodzina. Można je podać zarówno z ziemniakami jak i z ryżem
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 325
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 100
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5099
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32708
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 358
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 277
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 325
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 100
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5099
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32708
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 358
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 277
Składniki
Rozbić cienko plastry schabu. Oprószyć solą i pieprzem.
Majonez wymieszać z ketchupem, dodać starty ser i wymieszać. Pieczarki oczyścić, pokroić i usmażyć, doprawić do smaku solą i pieprzem oraz tymiankiem. Paprykę drobno pokroić.
Plastry schabu posmarować masą majonezowo-serową. Wyłożyć usmażone pieczarki oraz paprykę. Zrolować. Można obwiązać sznurkiem. Usmażyć na złoty kolor. Wyłożyć na opłukaną rukolę. Można polać majonezem i ketchupem.