Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te roladki z farszem z pieczarek i papryki uwielbia cała moja rodzina. Można je podać zarówno z ziemniakami jak i z ryżem
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1103
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1084
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13050
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1103
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1084
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13050
Składniki
Rozbić cienko plastry schabu. Oprószyć solą i pieprzem.
Majonez wymieszać z ketchupem, dodać starty ser i wymieszać. Pieczarki oczyścić, pokroić i usmażyć, doprawić do smaku solą i pieprzem oraz tymiankiem. Paprykę drobno pokroić.
Plastry schabu posmarować masą majonezowo-serową. Wyłożyć usmażone pieczarki oraz paprykę. Zrolować. Można obwiązać sznurkiem. Usmażyć na złoty kolor. Wyłożyć na opłukaną rukolę. Można polać majonezem i ketchupem.