Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki schabowe z mielonym
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1031
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4435
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 456
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2910
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38754
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1031
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4435
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 456
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2910
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38754
Składniki
Schab pokroić w plastry, lekko rozbić, doprawić solą i pieprzem. Łopatkę wieprzową zmielić z dodatkiem cebuli. Doprawić do smaku i wyrobić na jednolitą masę. Na plastry schabu nakładać farsz z łopatki. Następnie schab zwinąć w roladki i spiąć wykałaczkami lub szpikulcami do mięsa. Roladki panierować w jajku i bułce tartej. Piec w naczyniu żaroodpornym, w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 1 godzinę.