Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne roladki ujmą swym niepowtarzalnym smakiem każdego amatora schabu. Zaskocz swoją rodzinę i znajomych podając roladki w innej odsłonie.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7508
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2469
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7508
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2469
Składniki
Schab umyj, osusz i rozbij na cieniutkie kotlety. Oprósz solą, pieprzem i przyprawą do wieprzowiny. Szczypiorek posiekaj. Sałatę umyj i osusz.
Na każdym kotlecie połóż kolejno- plaster sera, liść sałaty, parówkę (obraną z osłonki) i posyp szczypiorkiem.
Uformuj roladki, zepnij wykałaczką. Obtaczaj kolejno: mąka, rozbełtane jajko, bułka tarta.
Na patelni rozgrzej olej i smaż roladki z każdej strony, aż uzyskają złocisty kolor. Podawaj z ziemniakami. !! Smacznego !! ;)