Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste schabowe roladki faszerowane pieczarkami i papryką dobrze sprawdzą się jako danie obiadowe .
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2749
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1275
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 731
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 79
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2749
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1275
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 731
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 79
Składniki
1. Schab pokroić w plastry i rozbić.
2. Cebulę obrać, pokroić w kostkę i prużyć na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki. 4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Paprykę kroimy w kostkę i dodajemy do grzybów.
6. Rozkładamy plastry schabu.
7. Doprawiamy solą oraz papryką.
8. Na każdy kawałek wykładamy farsz.
9. Roladki Ciasno zwijamy.
10. Moczymy w roztrzepanym widelcem jajku.
11. Następnie panierujemy w bułce.
12. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
13. Roladki gotowe. 14. Smacznego.