Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Roladki ze schabu"
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3001
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 130
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 53
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 66
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 63
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3001
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 130
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 53
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 66
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 63
Składniki
Schab umyj, wysusz ręcz nikiem kuchennym, po czym oczyść z błonek i pokrój na cienkie plastry. Rozbij je delikatnie tłuczkiem, natrzyj solą i ziołowym pieprzem.
Przebraną i opłukaną fasolkę szparagową ugotuj w osolonej wodzie z kostką rosołową.
Natkę pietruszki drobno posiekaj.
Na każdym plastrze schabu ułóż po plastrze szynki, garść fasolki i natkę.
Zwiń mięso z nadzieniem w roladki i zapanieruj w jajku oraz bułce tartej.
Usmaż schab na rozgrzanym oleju. Podawaj z młodymi ziemniaczkami i sałatką.
Czas przygotowania: 35 min Ilość kalorii na 1 porcję: 370 Stopień trudności: średnie
<strong>Tatiana Lewandowska ze Świecia</strong>Źródło: Telemax