Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kwaśny smak żurawiny i słony fety sprawia że roladki są soczyste i smaczne.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Składniki
1. Żurawinę przekładamy do naczynia. 2. Zalewamy gorącą wodą, moczymy pół godziny.
3. Schab kroimy w plastry, rozbijamy.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Odlewamy wodę z żurawiny. 6. Ser feta dodajemy do żurawiny. 7. Dokładnie mieszamy.
8. Farsz układamy na mięsie.
9. Zwijamy w roladki.
10. Obtaczamy w mące.
11. Moczymy w roztrzepanym widelcem jajku.
12. Panierujemy w bułce tartej.
13. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
14. Roladki gotowe. 15. Smacznego.