Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie na obiad,na każdą okazję,nie zajmuje dużo czasu,pożywne!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4579
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418014
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4579
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418014
Składniki
Plastry schabu rozbijamy dość cienko. Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie-pożądanie odsączamy!!
Każdy kawałek schabu smarujemy serkiem ziołowym.Na tym układamy po plasterku szynki.Następnie po 4 szt fasolki szparagowej.Potem plaster sera wędzonego.
Zwijamy w roladki,delikatnie je doprawiamy pieprzem,solą i czerwoną papryką.Smarujemy olejem!
Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 175st na 20min,potem temp. zwiększamy do 185 st i pieczemy z 15min na rumiany kolor!
Smacznego!