Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie na obiad,na każdą okazję,nie zajmuje dużo czasu,pożywne!
Plastry schabu rozbijamy dość cienko.
Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie-pożądanie odsączamy!!
Każdy kawałek schabu smarujemy serkiem ziołowym.Na tym układamy po plasterku szynki.Następnie po 4 szt fasolki szparagowej.Potem plaster sera wędzonego.
Zwijamy w roladki,delikatnie je doprawiamy pieprzem,solą i czerwoną papryką.Smarujemy olejem!
Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 175st na 20min,potem temp. zwiększamy do 185 st i pieczemy z 15min na rumiany kolor!
Smacznego!
Deser przygotowany do popołudniowej kawusi. Deser bardzo prosty w przygotowan...
Odsłon: 69
Nie powiem nic nowego, że domowe najlepsze. Takie mięsko jest pyszne. Dobrze...
Odsłon: 1382
Deser przygotowany do popołudniowej kawusi. Deser bardzo prosty w przygotowan...
Odsłon: 69
Nie powiem nic nowego, że domowe najlepsze. Takie mięsko jest pyszne. Dobrze...
Odsłon: 1382
Składniki
Plastry schabu rozbijamy dość cienko. Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie-pożądanie odsączamy!!
Każdy kawałek schabu smarujemy serkiem ziołowym.Na tym układamy po plasterku szynki.Następnie po 4 szt fasolki szparagowej.Potem plaster sera wędzonego.
Zwijamy w roladki,delikatnie je doprawiamy pieprzem,solą i czerwoną papryką.Smarujemy olejem!
Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 175st na 20min,potem temp. zwiększamy do 185 st i pieczemy z 15min na rumiany kolor!
Smacznego!
Przepisy Wędliny
Wędliny
Karkówka na kanapki
Wędliny
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Karkówka na kanapki
Karkówka na kanapki to domowe mięso, które przygotujesz z pomocą piekarnika....
Odsłon: 1567
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 3112