Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie na obiad,na każdą okazję,nie zajmuje dużo czasu,pożywne!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1658
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1447
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1592
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1658
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1447
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1592
Składniki
Plastry schabu rozbijamy dość cienko. Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie-pożądanie odsączamy!!
Każdy kawałek schabu smarujemy serkiem ziołowym.Na tym układamy po plasterku szynki.Następnie po 4 szt fasolki szparagowej.Potem plaster sera wędzonego.
Zwijamy w roladki,delikatnie je doprawiamy pieprzem,solą i czerwoną papryką.Smarujemy olejem!
Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 175st na 20min,potem temp. zwiększamy do 185 st i pieczemy z 15min na rumiany kolor!
Smacznego!