Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie na obiad,na każdą okazję,nie zajmuje dużo czasu,pożywne!
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 218
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1360
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1825
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3490
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27639
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 218
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1360
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1825
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3490
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27639
Składniki
Plastry schabu rozbijamy dość cienko. Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie-pożądanie odsączamy!!
Każdy kawałek schabu smarujemy serkiem ziołowym.Na tym układamy po plasterku szynki.Następnie po 4 szt fasolki szparagowej.Potem plaster sera wędzonego.
Zwijamy w roladki,delikatnie je doprawiamy pieprzem,solą i czerwoną papryką.Smarujemy olejem!
Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 175st na 20min,potem temp. zwiększamy do 185 st i pieczemy z 15min na rumiany kolor!
Smacznego!