Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Majonez połączony z serem i cebulką to propozycja na świąteczny obiad.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 33
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2080
Polecam.
Odsłon: 416
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 623
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1973
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 33
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2080
Polecam.
Odsłon: 416
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 623
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1973
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę, następnie prużymy na rozgrzanym oleju, dodajemy czosnek i studzimy.
4. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach i dodajemy do cebuli.
5. Dokładamy majonez i dokładnie mieszamy
6. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa i składamy w kopertki.
7. Panierujemy najpierw w roztrzepanym widelcem jajku, następnie w mące, ponownie w jaku i bułce tartej.
8. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
9. Kotleciki gotowe. 10. Smacznego.