Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Majonez połączony z serem i cebulką to propozycja na świąteczny obiad.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5242
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 815
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11652
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5037
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1282
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5242
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 815
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11652
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5037
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1282
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę, następnie prużymy na rozgrzanym oleju, dodajemy czosnek i studzimy.
4. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach i dodajemy do cebuli.
5. Dokładamy majonez i dokładnie mieszamy
6. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa i składamy w kopertki.
7. Panierujemy najpierw w roztrzepanym widelcem jajku, następnie w mące, ponownie w jaku i bułce tartej.
8. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
9. Kotleciki gotowe. 10. Smacznego.