Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na wyjazd mojej przyjaciółki i jej męża upiekłam im ciasto.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 811
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5742
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9551
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 264
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 811
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5742
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9551
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 264
Składniki
Całe jajka ubić z cukrem.
Na pulchną masę.
Dodać mąkę, proszek do pieczenia, sodę, olej, kakao i przyprawę do piernika.
Zmiksować do połączenia się składników.
Dodać obrane i pokrojone w kostkę jabłka.
Wymieszać całość łyżką.
Do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia wyłożyć ciasto.
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 180 stopni i piec godzinę do suchego patyczka, po upieczeniu pozostawić na 5 minut w piekarniku.
Ciasto wyjąć z blaszki i pozostawić do ostygnięcia.
Wyszło bardzo wilgotne i pyszne.
W sam raz dla gości jak i domowników.