Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15047
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2035
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8831
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3174
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15047
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2035
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8831
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3174
Składniki
Margarynę, cukier, 1szkl. mleka 3 łyżki kakao - wszystkie te składniki zagotować.
3 łyżki żelatyny rozpuścić w 1/2 szkl.mleka. 3-4 paczki herbatników połamać w kawałki, ale nie kruszyć.
Po zagotowaniu składników dodać rozpuszczoną żelatynę, wsypać również herbatniki.
Masę wlać do woreczka po mleku, zawiązać sznurkiem, ostudzić w zimnej wodzie i wstawić do zamrażalnika do stężenia.