Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17645
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6700
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17645
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6700
Składniki
Schab doprawiam w całości i odkładam na 3 godz.Boczek kroję w cieniutke paseczki.Cebule siekam w piórka.Do rękawa do pieczenia wkladam cebulę , umieszczam na niej schab.Pokrojony boczek staram się umieścić na górze schabu.Wszystko razem umieszczam w piekarniku i piekę ok.godz. wszystko zależy od szerokości schabu w tem ok.180 stopni.Po upieczeniu wyjmuję z folii i zostawiam w sosie , który utworzył się podczas pieczenia , aby póżniej mięso nie było zbyt suche.Świetny dodatek do kanapek.