Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326220
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12032
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16677
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5394
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326220
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12032
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16677
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5394
Składniki
Schab doprawiam w całości i odkładam na 3 godz.Boczek kroję w cieniutke paseczki.Cebule siekam w piórka.Do rękawa do pieczenia wkladam cebulę , umieszczam na niej schab.Pokrojony boczek staram się umieścić na górze schabu.Wszystko razem umieszczam w piekarniku i piekę ok.godz. wszystko zależy od szerokości schabu w tem ok.180 stopni.Po upieczeniu wyjmuję z folii i zostawiam w sosie , który utworzył się podczas pieczenia , aby póżniej mięso nie było zbyt suche.Świetny dodatek do kanapek.