Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie szybkie nie drogie i super smaczne.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 133
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3803
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 240
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 214
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 133
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3803
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 240
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 214
Składniki
Plastry schabu rozbijamy na ok 1 cm posypujemy przyprawą do mieś, oprószamy mąka i odstawiamy na 10 min. W tym czasie kalafior obieramy i rwiemy na małe różyczki.Gotujemy w gorącej wodzie z odrobiną mleka. Cebule smażymy do miękkości i doprawiamy Vegeta do smaku. Schaby smażymy na złoty kolor i przekładamy do garnka na przemian z cebulą.Dusimy 20 min .Na patelni rozpuszczamy masło i dodajemy bułkę tartą.