Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może być faszerowany suszonymi śliwkami, ale z żurawiną jest moim skromnym zdaniem o wiele lepszy.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6033
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9066
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8478
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5837
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6033
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9066
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8478
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5837
Składniki
Schab umyć osuszyć. Zrobić palcem dziurę przez środek i nadziać dokładnie żurawiną. Czosnek obrać, drobno pokroić. Wymieszać z przyprawami i olejem. Natrzeć dokładnie mięso i odstawić do lodówki na 2 godziny.
Piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni około 1,5 godziny. Można podawać na zimno lub na ciepło.