Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może być faszerowany suszonymi śliwkami, ale z żurawiną jest moim skromnym zdaniem o wiele lepszy.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 35467
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 364
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 101
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 356
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9164
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 35467
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 364
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 101
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 356
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9164
Składniki
Schab umyć osuszyć. Zrobić palcem dziurę przez środek i nadziać dokładnie żurawiną. Czosnek obrać, drobno pokroić. Wymieszać z przyprawami i olejem. Natrzeć dokładnie mięso i odstawić do lodówki na 2 godziny.
Piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni około 1,5 godziny. Można podawać na zimno lub na ciepło.