Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może być faszerowany suszonymi śliwkami, ale z żurawiną jest moim skromnym zdaniem o wiele lepszy.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 150
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31337
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 425
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 150
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31337
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 425
Składniki
Schab umyć osuszyć. Zrobić palcem dziurę przez środek i nadziać dokładnie żurawiną. Czosnek obrać, drobno pokroić. Wymieszać z przyprawami i olejem. Natrzeć dokładnie mięso i odstawić do lodówki na 2 godziny.
Piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni około 1,5 godziny. Można podawać na zimno lub na ciepło.