Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza "wędlina" na świecie, nadaje się na świąteczny stół jak i na kanapki, do pracy, szkoły. Ja używam schabu, ale może być również karkówka.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 122
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3727
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 162
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 877
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 122
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3727
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 162
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 877
Składniki
Mięso natrzeć minimum godzinę przed gotowaniem solą zmiękczającą.
Mięso, cebulę, czosnek i wszystkie przyprawy zalać zimną wodą. Od momentu zagotowania gotować siedem minut, wyłączyć gaz, poczekać aż ostygnie. Ponownie zagotować, tym razem od momentu wrzenia gotować trzy minuty, wyłączyć gaz i ponownie czekać aż wystygnie. Wyjąć z wody i gotowe.