Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza "wędlina" na świecie, nadaje się na świąteczny stół jak i na kanapki, do pracy, szkoły. Ja używam schabu, ale może być również karkówka.
Domowy comfort food.
Odsłon: 30
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 42
Moja propozycja na sernik prosty, łatwy i smaczny. Sernik na spodzie z biszko...
Odsłon: 51
Pyszne danie na drugie śniadanie.
Odsłon: 43
Szybka sałatka którą przygotujesz w kilka chwil idealna do obiadu lub na kola...
Odsłon: 407
Domowy comfort food.
Odsłon: 30
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 42
Moja propozycja na sernik prosty, łatwy i smaczny. Sernik na spodzie z biszko...
Odsłon: 51
Pyszne danie na drugie śniadanie.
Odsłon: 43
Szybka sałatka którą przygotujesz w kilka chwil idealna do obiadu lub na kola...
Odsłon: 407
Składniki
Mięso natrzeć minimum godzinę przed gotowaniem solą zmiękczającą.
Mięso, cebulę, czosnek i wszystkie przyprawy zalać zimną wodą. Od momentu zagotowania gotować siedem minut, wyłączyć gaz, poczekać aż ostygnie. Ponownie zagotować, tym razem od momentu wrzenia gotować trzy minuty, wyłączyć gaz i ponownie czekać aż wystygnie. Wyjąć z wody i gotowe.