Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie mięsne gotowane z dużą ilością przypraw, bardzo smaczne.Szczególnie polecane na kanapki do pracy i do szkoły.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 279
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 279
Składniki
Schab umyć, włożyć do dużego garnka, zalać 2 l zimnej wody, dodać wszystkie składniki i zamieszać.Całość zagotować przez 5 minut, ostudzić i odstawić najlepiej w chłodne miejsce na ok 8 godzin .
Następnie jeszcze raz zagotować również przez 5 minut i znów odstawić do wystygnięcia.Po ostudzeniu wyjąć z wody , osączyć i można spożywać krojąc n a cienkie plastry.