Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab tak przyrządzony jest swojską wędliną na kanapki ale nie tylko, dla przypomnienia, bo wiele osób zna , bardzo polecam, jest mięciutki. soczysty, bardzo aromatyczny no i zdrowszy niż ten ze sklepu. Można go użyć jako danie obiadowe w plastrach i w sosie
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 945
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3941
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 19006
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 945
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3941
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 19006
Składniki
Mięso marynujemy w przyprawach przynajmniej 2 godziny, a najlepiej przez całą noc. Gotujemy wodę w ilości takiej aby przykryła mięso, przyprawiamy podanymi składnikami, jak wywar zacznie wrzeć włożyć mięso i pod przykryciem gotować 15 minut, odstawić z palnika na 24 godziny. Po tym czasie wstawić znowu na gotowanie, jak wywar zacznie wrzeć znowu gotować 15 minut, pozostawić w wywarze