Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab tak przyrządzony jest swojską wędliną na kanapki ale nie tylko, dla przypomnienia, bo wiele osób zna , bardzo polecam, jest mięciutki. soczysty, bardzo aromatyczny no i zdrowszy niż ten ze sklepu. Można go użyć jako danie obiadowe w plastrach i w sosie
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3001
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 130
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 53
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 67
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 63
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3001
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 130
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 53
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 67
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 63
Składniki
Mięso marynujemy w przyprawach przynajmniej 2 godziny, a najlepiej przez całą noc. Gotujemy wodę w ilości takiej aby przykryła mięso, przyprawiamy podanymi składnikami, jak wywar zacznie wrzeć włożyć mięso i pod przykryciem gotować 15 minut, odstawić z palnika na 24 godziny. Po tym czasie wstawić znowu na gotowanie, jak wywar zacznie wrzeć znowu gotować 15 minut, pozostawić w wywarze