Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wyrolujemy go - na fotce są roladki z karczku
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 1250
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 84
Polecam. Sprawdziłam. To jest dobre. Syci i odżywia.
Odsłon: 166
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 1250
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 84
Polecam. Sprawdziłam. To jest dobre. Syci i odżywia.
Odsłon: 166
Składniki
Mięso pokroić w plastry grubości ok 1 cm i rozklepać jak na kotlety - przyprawić według uznania. Na każdy położyć plaster sera zółtego i kawałek marynowanej papryki - zrolować. Mięsne rulony ułożyć jeden przy drugim w naczyniu do zapiekania . Sok pomidorowy wymieszć z pokrojonymi w plasterki porami i zalać mięcho tak , aby przykryć całe. Piec w piekarniku ok 1 ,5 godz. w temp.180-190 st. od czasu do czasu polewając sosem, który będzie się redukował. Pod koniec pieczenia posypać całość serem zółtym - pięknie się zapiecze. Przed podaniem posypać jeszcze zieleninką. SMACZNOŚCI.