Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na obiad będzie danie jednogarnkowe z piekarnika, czyli schab w warzywach. Schab zamarynowałam i wyszedł bardzo smaczny.
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5741
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 5357
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 234
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5741
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 5357
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 234
Składniki
Schab umyć, osuszyć. Składniki marynaty wymieszać i powstałą pastą nasmarować schab, potem położyć go na talerzu, zaryć folią spożywczą i schować do lodówki na noc. Następnego dnia, przygotować warzywa, czyli umyć i pokroić na kawałki, wymieszać z przyprawami. Naczynie żaroodporne posmarować olejem i przełożyć warzywa. Schab pokroić w plastry i umieścić je wciskając między warzywa. Naczynie przykryć pokrywką i wstawić do piekarnika. Nastawić go do 200 stopni i piec 40 minut od zgaśnięcia lampki oznaczającej nagrzanie piekarnika. Podawać na gorąco.