Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dosyć często robię różne mięsa na kanapki, ale jakoś jeszcze żadnego przepisu nie dodałam :) Tak więc dziś podaję przepis na bardzo smaczną domową wędlinkę.
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 51
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 725
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 61
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 73
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 51
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 725
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 61
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 73
Składniki
W naczyniu układamy schab, w przegotowanej wodzie mieszamy przyprawy i zalewamy mięso. Odstawiamy na 4-6 dni w chłodne miejsce codziennie przekręcamy. Jak mięso jest już zamarynowane wykładamy z zalewy lekko osuszamy i smarujemy dodatkowymi przyprawami wymieszanymi w oleju. Owijamy nasz kawałek mięsa w folię aluminiową wkładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy w 180 stopniach najpierw półtorej godziny a potem odkrywamy i dopiekamy 20 minut by wierzch się zarumienił.