Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17595
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1744
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15200
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4373
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8957
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17595
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1744
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15200
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4373
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8957
Składniki
Marchew obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. 1/2 sałaty pokroić w paski, ogórki korniszone pokroić w półplasterki. W osobnej miseczce wymieszać 2-3 łyżki sosu sojowego z łyżeczką musztardy. Wymieszać i dodać do sałatki. wszystko wymieszać. Mięso lekko rozbić. Doprawić do smaku solą, pieprzem, zielem angielskim. Smażyć na rozgrzanej patelni kilka minut. Podawać Smacznego.