Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo dobry soczysty schab nadziewany warzywami z dodatkiem serka.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Składniki
1. Mięso oczyszczamy z błonek.
2. Następnie robimy otwór w mięsie tak żeby włożyć farsz.
3. Marchewkę z groszkiem gotujemy w osolonej wodzie
4. Po ugotowaniu studzimy i przekładamy do miski.
5. Wbijamy jajko.
6. Dokładamy serek.
7. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
8. Dokładnie mieszamy.
9. Schab solimy i posypujemy przyprawą do mięso.
10. Nadziewamy mięso farszem. 11. Wkładamy do woreczka do pieczenia, przekładamy na blaszkę i zapiekamy 45 minut w 180°C.
12. Roladę po upieczeniu kroimy w plastry, układamy na półmisku. 13. Danie gotowe. 14. Smacznego.