Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo dobry soczysty schab nadziewany warzywami z dodatkiem serka.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17643
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1774
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15285
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5188
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9022
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17643
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1774
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15285
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5188
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9022
Składniki
1. Mięso oczyszczamy z błonek.
2. Następnie robimy otwór w mięsie tak żeby włożyć farsz.
3. Marchewkę z groszkiem gotujemy w osolonej wodzie
4. Po ugotowaniu studzimy i przekładamy do miski.
5. Wbijamy jajko.
6. Dokładamy serek.
7. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
8. Dokładnie mieszamy.
9. Schab solimy i posypujemy przyprawą do mięso.
10. Nadziewamy mięso farszem. 11. Wkładamy do woreczka do pieczenia, przekładamy na blaszkę i zapiekamy 45 minut w 180°C.
12. Roladę po upieczeniu kroimy w plastry, układamy na półmisku. 13. Danie gotowe. 14. Smacznego.