Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab robiłam na święta,wyszedł kruchy ,wilgotny i bardzo smaczny.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11918
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 118
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8632
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155375
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1168
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11918
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 118
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8632
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155375
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1168
Składniki
Schab zaprawić przyprawami dzień wcześniej. Na drugi dzień wlać wino i włożyć naczynie do nagrzanego piekarnika do 180st.Wierzch przykryć .Piec góra-dół 60 min. Po godz.odkryć wierzch i zapiekać około 30min.Obrócic ,żeby się schab nie przypalił. Można jeśc na ciepło do obiadu jak również na zimno.
Smacznego życzę!