Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i aromatyczne mięsko,kruche i smaczne.Bardzo polecam:)
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 571
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 734
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 224
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 571
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 734
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 224
Składniki
Schab umyć i wysuszyć ręcznikiem papierowym. Na patelni rozgrzać smalec,schab obtoczyć w mące ,dać na gorący tłuszcz i usmażyć ze wszystkich stron. Do naczynia żaroodpornego na spód dać pokrojoną cebulkę ,liście laurowe,ziele i czosnek.Wlać pozostały tłuszcz z patelni.Mięso posypać przyprawami,na wierzch dać drugą część cebuli i czosnku. Dać do nagrzanego piekarnika do 190st.i piec do miękkości mięsa ,co jakiś czas je obracając. Pod koniec mięso poporcjować i zapiec 15 min.
Smacznego życzę!