Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 61
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 139
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1642
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 499
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 61
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 139
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1642
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 499
Składniki
Schab pokroić na plastry.Rozbić tłuczkiem,posypać przyprawą.
Marchew pokroić w plasterki,cebulę w półplasteki.Na dnie naczynia żaroodpornego ułożyć warstwę marchewki,cebuli,schab.
Następnie znów marchew i cebulę,posypać startym żółtym serem.
Wierzch posmarować majonezem.
Piec ok.200* ok 1,5 godz przykryte a potem 15 min bez folii.