Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa do kotletów panierowanych . Smaczne ,soczyste mięsko w sam raz na niedzielny obiad i nie tylko...Przepis znaleziony w jakimś czasopiśmie kulinarnym . Wypróbowany.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2072
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 78
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 176
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 166
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2072
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 78
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 176
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 166
Składniki
Schab pokroić w plastry.
Czosnek przecisnąć przez praskę , dodać pozostałe składniki i wymieszać.
Schab ułożyć w cieście i odstawić do lodówki na 24 godziny.
Po tym czasie mięso wyjmować opanierowane ciastem , w którym się moczyło i obsmażać na złoty kolor.
Ułożyć w naczyniu żaroodpornym , podlać połową szklanki rosołu lub bulionu .Dusić w piekarniku około godziny . Najpierw pod przykryciem a na 10 min przed końcem duszenia zdjąć przykrycie.
Podawać z ziemniaczkami i dowolną surówką.
SMACZNEGO!