Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już od jakiegoś czasu nosiło mnie na gotowanie mięsa w metodzie próżniowej. Mięso jest bardzo soczyste ,miękkie i aromatyczne.
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 92
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1206
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 199
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 92
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1206
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 199
Składniki
Kotlety (ok. 2 cm ) każde z osobna wkładamy do woreczka dodajemy po łyżce przyprawy masala ,zamykamy i wysysamy powietrze z woreczków. Wkładamy do lodówki na noc. W garnku gotujemy wodę i wrzucamy woreczki na wrzątek. Gotujemy ok. 15 min ,po czym wyciągamy. Mięso można zgrillować tuż przed podaniem lub podać bezpośrednio po ugotowaniu.