Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w przyprawie klasycznej z dodatkiem czosnku, liści laurowych i angielskiego ziela to pomysł na pyszne mięsko nie tylko na świąteczny stół.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1804
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1565
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1534
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1971
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1804
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1565
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1534
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1971
Składniki
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę. Do miski dodać pozostałe składniki marynaty wymieszać. Umyte mięso osuszyć, dokładnie natrzeć marynatą, przykryć i włożyć do lodówki przynajmniej na 2 godziny. Następnie mięso przełożyć do brytfanny lub naczynia żaroodpornego, wlać pół szklanki wody, włożyć do piekarnika nagrzanego do 190 stopni. Piec około 70-80 minut, polewając co jakiś czas powstałym podczas pieczenia sosem.
Podawać na zimno jako wędlina lub na ciepło z sosem do obiadu.