Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie schabu,selera,cebuli i gruszki na pewno posmakuje.Serdecznie polecam:)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Umyty schab pokroić na 1cm plastry.Ręką rozbić,obtoczyć w mące i dawać na gorący tłuszcz. Obsmażyć z dwóch stron,usmażone przekładać do rondla. Zalać wodą by mięso było przykryte.Dać wszystkie przyprawy i gotować. Na tłuszczu pozostałym po smażeniu zeszklić cebulę pokrojoną w piórka,seler pokrojony w paski i gruszkę pokrojoną w cieńkie plasterki. Podsypać łyżeczką mąki ,zasmażyć i wrzucić do mięsa. Wszystko gotować pół godz.Jeśli sos będzie za gęsty dolać trochę wody. Doprawić do końcowego smaku. Smacznego życzę!