Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 669
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 116
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1262
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 669
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 116
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1262
Składniki
Kotlety oprószyć solą i pieprzem ,zrumienić z obu stron na smalcu. Dodać pokrojoną w kostkę cebulę ,zeszklić. Następnie zalać szklanką wody i dusić pod przykryciem przez 15 min. Pod koniec duszenia kotlety wyjąć ,sos zagęścić odrobiną zasmażki. Dodać kotlety i poddusić jeszcze ok. 2 min.