Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i kolorowe danie.Zamiast brzoskwiń mozna dodac nektarynki.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6963
Polecam.
Odsłon: 112
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5267
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2395
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6963
Polecam.
Odsłon: 112
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5267
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2395
Składniki
schab umyć posolić posypać pieprzem i majerankiem,odstawic na 3-4 godziny
marchew pokroic na kawałki,brzoskwinie na ćwiartki ,a cebulę zostawic w calości
ostrym nożem rozciąć mięso tak,żeby móc włozyc tam ćwiartki brzoskwiń
brzoskwinie posypac majerankiem i włozyc kilka kawałków do srodka schabu
tak przygotowane mięsoszybko obsmażyć na gorącym tłuszczu,a nastepnie przelozyc do brytfanny,polac tłuszczem ze smazenie i wstawic do piekarnika (180)
w połowie pieczenia dodac marchew,cebule i resztę brzoskwiń ,posypac sola i piec do miekkośći.