Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie, które przypomni zapachy jesieni
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1709
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17877
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1929
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1709
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17877
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1929
Składniki
Poszatkowaną cebule podsmażyć na oleju
Dodać grzyby i plastry mięsa, doprawić i smażyć aż płyn z grzybów odparuje , mięso obracać.
Smietanę dodać bezpośrednio na patelnię i dusić bez przykrycia około 10 min, mięso obracać co jakiś czas.
Powstały sos śmietanowy pysznie smakuje z ziemniakami lub makaronem