Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2971
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 926
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2438
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6826
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2971
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 926
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2438
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6826
Składniki
mięso umyc ,osuszyć natrzeć ziołami,solą i,pieprzem,papryką i majerankiem,jedną cebulę pokroic w plasterki i ołozyć nią mięso i odstawić na kilka godzin
na patelni rozgrzac olej i szybko obsmazyc mięso na rumiano,nastepnie włozyc do naczynia żaroodpornego i wstawic do nagrzanego do 150 stopni piekarnika
grzyby ,najlepiej lesne podsmażyc z cebula i pokrojoną marchewką,wszystko doprawić pieprzem i solą,dodac smietane i dusic 10 minut
kiedy mięso będzie miekkie ,dodac grzyby i piec jeszcze ok 10 minut
mieso pokroić w plastry ,obłozyc grzybami i podawać z kopytkami