Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3745
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2100
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5539
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5555
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3745
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2100
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5539
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5555
Składniki
mięso umyc ,osuszyć natrzeć ziołami,solą i,pieprzem,papryką i majerankiem,jedną cebulę pokroic w plasterki i ołozyć nią mięso i odstawić na kilka godzin
na patelni rozgrzac olej i szybko obsmazyc mięso na rumiano,nastepnie włozyc do naczynia żaroodpornego i wstawic do nagrzanego do 150 stopni piekarnika
grzyby ,najlepiej lesne podsmażyc z cebula i pokrojoną marchewką,wszystko doprawić pieprzem i solą,dodac smietane i dusic 10 minut
kiedy mięso będzie miekkie ,dodac grzyby i piec jeszcze ok 10 minut
mieso pokroić w plastry ,obłozyc grzybami i podawać z kopytkami