Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis skopiowany z Kuchennych Rewolucji
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 476
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 202
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 476
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 202
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Składniki
Kotlety schabowe z kością obsmażyłem na maśle z dodatkiem oleju. Po zrumienieniu wyjąłem i odłożyłem. W osobnym garnku wlałem mleko, dodałem zmiażdżony czosnek i inne przyprawy, zagotowałem. Mięso oprószyłem solą i pieprzem. Do gotującego się mleka włożyłem obsmażony schab. Dusiłem pod przykryciem ok. 2 godzin. Sos odparowałem, aż zrobił się zawiesisty i gęsty. Doprawiłem do smaku przyprawami.