Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17652
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1776
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15310
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5393
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9038
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17652
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1776
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15310
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5393
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9038
Składniki
Kotlety schabowe opłukałem ,osuszyłem ,oprószyłem solą ,pieprzem z obu stron ,owinąłem w folię spożywczą i wstawiłem do lodówki na godzinę. W tym czasie bulion zagotowałem z przyprawami. Schab podsmażyłem (po 1 minucie z każdej strony) ,włożyłem do bulionu i dusiłem pod przykryciem 20 min. Cebulę i czosnek posiekałem ,podsmażyłem na tłuszczu ze smażenia schabu i dodałem do bulionu z mięsem. Dusiłem jeszcze 5 min. Po tym czasie wyjąłem mięso ,wyłowiłem pieprz ,ziele i liście. Całość zblendowałem na gładką masę ,ponownie wstawiłem na palnik dodając łyżkę kaszy manny. Wymieszałem. Ponownie wstawiłem schab i dusiłem aż sos zgęstniał.