Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie nie jest tłuste a smakuje wybornie.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 187
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 304
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 187
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 304
Składniki
schab pokroic w plastry ,posypać solą ,pieprzem i majerankiem
opruszyc lekko mąka i obsmazyc na zloto na niewielkiej ilości oleju
włozyc do rondla ,dodac pokrojona marchewkę,czosnek seler,podlac woda i dusic do miekkości ,
na koniec dodac posiekana zieleninę
Do potrawy nie dodaje smietany ani nie zagęszczam mąką przy duszeniu mięsa część wody odparuje i pozostanie bardzo dobry sos