Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie nie jest tłuste a smakuje wybornie.
Farsz z kapusty kiszonej, kaszy jęczmiennej, grzybów i boczku jest znany w wo...
Odsłon: 1271
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1086
Farsz z kapusty kiszonej, kaszy jęczmiennej, grzybów i boczku jest znany w wo...
Odsłon: 1271
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1086
Składniki
schab pokroic w plastry ,posypać solą ,pieprzem i majerankiem
opruszyc lekko mąka i obsmazyc na zloto na niewielkiej ilości oleju
włozyc do rondla ,dodac pokrojona marchewkę,czosnek seler,podlac woda i dusic do miekkości ,
na koniec dodac posiekana zieleninę
Do potrawy nie dodaje smietany ani nie zagęszczam mąką przy duszeniu mięsa część wody odparuje i pozostanie bardzo dobry sos