Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki schabowe nadziewamy tym co mamy, polecam taką wersję :)
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17644
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1774
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15285
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5189
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9023
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17644
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1774
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15285
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5189
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9023
Składniki
1. Schab kroimy w plastry, następnie rozbijamy. 2. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie.
3. Ser kroimy na paski.
4. Plastry schabu rozkładamy, doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Na każdy kawałek mięsa układamy pasek sera i kilka brokuł.
6. Schab ciasno zwijamy w roladkę.
7. Panierujemy najpierw w roztrzepanym widelcem jajku a następnie w bułce.
8. Roladki smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego.