Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki schabowe nadziewamy tym co mamy, polecam taką wersję :)
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 89
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 66
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 89
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 66
Składniki
1. Schab kroimy w plastry, następnie rozbijamy. 2. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie.
3. Ser kroimy na paski.
4. Plastry schabu rozkładamy, doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Na każdy kawałek mięsa układamy pasek sera i kilka brokuł.
6. Schab ciasno zwijamy w roladkę.
7. Panierujemy najpierw w roztrzepanym widelcem jajku a następnie w bułce.
8. Roladki smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego.