Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś na świąteczny obiadek.Łatwe do zrobienia,a podczas pieczenia można zrobić dużo innych rzeczy.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17596
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1744
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15204
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4415
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8964
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17596
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1744
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15204
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4415
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8964
Składniki
Pieczarki trę na tarce,smażę.Doprawiam solą i pieprzem,studzę.Dodaję jajko i bułkę tartą i wszystko mieszam.Cebulę obieram i kroję w krążki.W schabie robię nożem dziurę.Wkładam krążki cebuli i wypełnamają masą pieczarkową.Cały schab posypuję przyprawami i odkładam na ok.2 godz.
Doprawiony schab umieszczam w rękawie do pieczenia.Pieke ok.1 godz.w tem.200 stopni.Pod koniec pieczenia otwieram worek,aby schab ładnie się zarumienił.