Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś na świąteczny obiadek.Łatwe do zrobienia,a podczas pieczenia można zrobić dużo innych rzeczy.
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12292
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1566
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12292
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1566
Składniki
Pieczarki trę na tarce,smażę.Doprawiam solą i pieprzem,studzę.Dodaję jajko i bułkę tartą i wszystko mieszam.Cebulę obieram i kroję w krążki.W schabie robię nożem dziurę.Wkładam krążki cebuli i wypełnamają masą pieczarkową.Cały schab posypuję przyprawami i odkładam na ok.2 godz.
Doprawiony schab umieszczam w rękawie do pieczenia.Pieke ok.1 godz.w tem.200 stopni.Pod koniec pieczenia otwieram worek,aby schab ładnie się zarumienił.