Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 156
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1869
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14619
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19680
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 156
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1869
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14619
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19680
Składniki
Mięso umyć, osuszyć i rozbić. Każdego kotleta posypać sola, pieprzem i mąką. Pieczarki obrać i pokroić w plasterki. Ser żółty pokroić w słupki. Na każdego kotleta nałożyć pieczarki i żółty ser, ściśle zawinąć formując roladkę, brzegi spiąć wykałaczkami. Panierować w jajku i bułce. Smażyć na rozgrzanym maśle ze wszystkich stron. Przed położeniem sera i pieczarek można kotlety posmarować pastą paprykową jeśli ktoś lubi ostry smak. Smacznego