Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21600
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 75
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 101
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21600
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 75
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 101
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 190
Składniki
Mięso umyć, osuszyć i rozbić. Każdego kotleta posypać sola, pieprzem i mąką. Pieczarki obrać i pokroić w plasterki. Ser żółty pokroić w słupki. Na każdego kotleta nałożyć pieczarki i żółty ser, ściśle zawinąć formując roladkę, brzegi spiąć wykałaczkami. Panierować w jajku i bułce. Smażyć na rozgrzanym maśle ze wszystkich stron. Przed położeniem sera i pieczarek można kotlety posmarować pastą paprykową jeśli ktoś lubi ostry smak. Smacznego