Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 969
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8742
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3132
Polecam.
Odsłon: 1939
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 969
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8742
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3132
Polecam.
Odsłon: 1939
Składniki
Mięso umyć, osuszyć i rozbić. Każdego kotleta posypać sola, pieprzem i mąką. Pieczarki obrać i pokroić w plasterki. Ser żółty pokroić w słupki. Na każdego kotleta nałożyć pieczarki i żółty ser, ściśle zawinąć formując roladkę, brzegi spiąć wykałaczkami. Panierować w jajku i bułce. Smażyć na rozgrzanym maśle ze wszystkich stron. Przed położeniem sera i pieczarek można kotlety posmarować pastą paprykową jeśli ktoś lubi ostry smak. Smacznego