Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę zmiany od czasu do czasu dla tradycyjnych schabowych.
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12265
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1450
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 80
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12265
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1450
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 80
Składniki
Kotlety rozklepuję,solę i pieprzę.Pieczarki kroję w talarki i podsmażam z cebulą.Kotlety rozkładam obok siebie w formie prostokąta.Na każdy z nich układam plasterek sera.Na środku umieszczam parówkę,z jednej strony kładę pokrojony szczypiorek,a z drugiej podsmażone pieczarki.
Zwijam w roladę,wkładam do rękawa do pieczenia.Piekę ok.40 min.w tem 190 stopni.