Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jak dla mnie to najlepsze te pieczareczki :))
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 79
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 41
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 79
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 41
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Składniki
Pieczarki obrać i przekroić na 4 części. Na rozgrzanym maśle smażyć pieczarki, pod koniec smażenia skropić je maggi i wymieszać. Zostawić je na patelni tylko zmniejszyć ogień.
Mięso umyć, osuszyć i rozbić tłuczkiem. Każdego kotleta z obu stron posypać sola, pieprzem i mąką. Na jednym talerzu rozbełtać jajka, a na drugi nasypać bułkę tartą. Kotlety panierować w jajku i bułce, smażyć na rozgrzanym maśle lub smalcu z obu stron. Na każdego kotleta rozłożyć pieczarki i podawać. Smacznego