Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jak dla mnie to najlepsze te pieczareczki :))
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 156
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1869
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14618
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19679
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 156
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1869
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14618
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19679
Składniki
Pieczarki obrać i przekroić na 4 części. Na rozgrzanym maśle smażyć pieczarki, pod koniec smażenia skropić je maggi i wymieszać. Zostawić je na patelni tylko zmniejszyć ogień.
Mięso umyć, osuszyć i rozbić tłuczkiem. Każdego kotleta z obu stron posypać sola, pieprzem i mąką. Na jednym talerzu rozbełtać jajka, a na drugi nasypać bułkę tartą. Kotlety panierować w jajku i bułce, smażyć na rozgrzanym maśle lub smalcu z obu stron. Na każdego kotleta rozłożyć pieczarki i podawać. Smacznego