Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki dodatek najlepiej do ryżu.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1720
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15113
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3414
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8906
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1720
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15113
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3414
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8906
Składniki
Pieczarki kroję w plastry i podsmażam.Mięso kroję w duże paski doprawiam i smażę.Dodaję pokrojoną cebulę i pieczarki wszystko razem przesmażam.
Kroję pomidory w kostkę i dodaję na patelnie.Wszystko smażę jeszcze chwilkę,podlewam wodą i duszę.
Kiedy mięso zacznie się robić kruche dodaję śmietanę,mieszam i duszę jeszcze chwilkę i gotowe.