Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki dodatek najlepiej do ryżu.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5357
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 826
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 941
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 154
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5357
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 826
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 941
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 154
Składniki
Pieczarki kroję w plastry i podsmażam.Mięso kroję w duże paski doprawiam i smażę.Dodaję pokrojoną cebulę i pieczarki wszystko razem przesmażam.
Kroję pomidory w kostkę i dodaję na patelnie.Wszystko smażę jeszcze chwilkę,podlewam wodą i duszę.
Kiedy mięso zacznie się robić kruche dodaję śmietanę,mieszam i duszę jeszcze chwilkę i gotowe.