Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki dodatek najlepiej do ryżu.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19180
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13006
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1635
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232058
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19180
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13006
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1635
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232058
Składniki
Pieczarki kroję w plastry i podsmażam.Mięso kroję w duże paski doprawiam i smażę.Dodaję pokrojoną cebulę i pieczarki wszystko razem przesmażam.
Kroję pomidory w kostkę i dodaję na patelnie.Wszystko smażę jeszcze chwilkę,podlewam wodą i duszę.
Kiedy mięso zacznie się robić kruche dodaję śmietanę,mieszam i duszę jeszcze chwilkę i gotowe.