Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealny do kanapek jak i na gorąco :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1542
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1299
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1373
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1235
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1542
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1299
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1373
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1235
Składniki
Schab umyć i osuszyć. Ostrym nożem robić w schabie 10 dziur, do każdej z nich wcisnąć suszonego pomidora. 2 ząbki czosnku przecisnąć przez praskę. Czosnek wymieszać z solą i natrzeć schab. Następnie mięso oprószyć papryką i dokładnie obsypać majerankiem. Wstawić na ok 20 minut do lodówki. Mięso przełożyć do naczynia żaroodpornego lub na blaszkę (przykryć szczelnie folią aluminiową). Piec 1godzinę i 20 minut w 180 stopniach, po tym czasie naczynie odkrywamy a z blaszki zdejmujemy folię aluminiową i jeszcze przez 10-15 minut pieczemy. Mięsko jest idealne na ciepło do obiadu jak i na zimno do kanapek. Smacznego