Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brukselka to kapusta brukselska, to warzywo, którego właściwości lecznicze i odżywcze doceniają przede wszystkim mamy. W trosce o zdrowie swoich dzieci starają się one włączyć to warzywo do ich jadłospisu. Zachęcam wszystkich do jedzenia brukselki.
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2150
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12298
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2150
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12298
Składniki
1. Mięso kroimy w paseczki.
2. Przekładamy do miski doprawiamy ziołami: majerankiem, bazylią oraz solą i posypujemy mąką dokładnie mieszając
3. Schab smażymy na rozgrzanym oleju.
4. Podlewamy wodą i dodajemy kostkę rosołową, prużymy.
5. Gdy mięso jest już prawie dobre dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę.
6. Następnie dodajemy marchew oraz brokuły. 7. Prużymy aż warzywa i mięso będą dobre.
8. Danie gotowe. 9. Smacznego.