Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brukselka to kapusta brukselska, to warzywo, którego właściwości lecznicze i odżywcze doceniają przede wszystkim mamy. W trosce o zdrowie swoich dzieci starają się one włączyć to warzywo do ich jadłospisu. Zachęcam wszystkich do jedzenia brukselki.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5336
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29664
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 214
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19294
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 961
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5336
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29664
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 214
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19294
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 961
Składniki
1. Mięso kroimy w paseczki.
2. Przekładamy do miski doprawiamy ziołami: majerankiem, bazylią oraz solą i posypujemy mąką dokładnie mieszając
3. Schab smażymy na rozgrzanym oleju.
4. Podlewamy wodą i dodajemy kostkę rosołową, prużymy.
5. Gdy mięso jest już prawie dobre dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę.
6. Następnie dodajemy marchew oraz brokuły. 7. Prużymy aż warzywa i mięso będą dobre.
8. Danie gotowe. 9. Smacznego.