Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7543
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2547
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7543
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2547
Składniki
Kotlety smażymy w panierce. Grzybki zalewamy wodą i gotujemy ok 40 min, z zielem, liściem laurowym, pieprzem, solą, dodajemy pokrojoną cebulkę, i gotujemy jeszcze jakies 30 min,. dodajemy śmietankę i dusimy jeszcze kilka minut.
Wykładamy kotlety, polewamy sosikiem i posypujemy suszoną natką pietruszki.
Smacznego..