Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzybowy smak mięsa z czym kto lubi.
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 335
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 510
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 732
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 335
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 510
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 732
Składniki
Mięso pokroić jak na kotlety, przyprawić: czosnkiem, majerankiem, przyprawą do mięsa duszonego , solą i pieprzem i pozostawić w lodówce kilka godzin.
Na rozgrzanej patelni podsmażyć schab z obu stron a następnie przełożyć do naczynia z "wywarem na żeberkach".
Grzyby suszone namoczyć ( ok. 20 min) i dodać do mięsa z wywarem.
Wszystko dusimy ok. 60 minut. Pod koniec dodajemy śmietanę i mąkę. Dusimy jeszcze kilka minut. Smacznego.