Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzybowy smak mięsa z czym kto lubi.
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 115
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 807
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7068
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8661
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 115
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 807
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7068
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8661
Składniki
Mięso pokroić jak na kotlety, przyprawić: czosnkiem, majerankiem, przyprawą do mięsa duszonego , solą i pieprzem i pozostawić w lodówce kilka godzin.
Na rozgrzanej patelni podsmażyć schab z obu stron a następnie przełożyć do naczynia z "wywarem na żeberkach".
Grzyby suszone namoczyć ( ok. 20 min) i dodać do mięsa z wywarem.
Wszystko dusimy ok. 60 minut. Pod koniec dodajemy śmietanę i mąkę. Dusimy jeszcze kilka minut. Smacznego.